lumrah hidup.

assalamualikum and hi,pretty/handsome.






we meet again,
sad story today.
eh nak tau tak kita ken nangis semalam.!seriously aku tak tipu derr.
bukan nak batak,menunjuk bagai ye awak.
i know,you mesti nak tau right why aku nangis?
acc.aku malu gila with kawan aku,sbb masa tu wan and reni sleep rumah aku.
ceritanya begini.
ayah:farisha!
aku:ye,kejap
ayah:tadi kawan kau dtg,dia kta kau keluar dgn laki.
aku::ha?!
ayah:kau jgn buat tk phm lah.
aku:err
ayah:kau peluk and cium kan laki tu?
aku*senyap*
ayah:if aku bgithu mak kau,mesti kau dah tak blh keluar.kau nak?
aku*senyap*
ayah:hey,,siap lah kau.
and dia terus pergii..
hurmm,buat kawanku yg ku benci.tolong jgn musnah kan kehidupan aku,boleh?
farez,aku tak benci kau ,walaupun kau and aku nothing,aku still anggap kau the best,
but now?kau khianati aku,kau pendendam,please,buang sifat tuh.
and jgn nak marah org ats kesilapan kau sendiri k.
hurmm,sad life.
lumrah hiduplah ken,mesti ada sedih,ada happy.
nampak weird if org tu slalu happy but tak nmpk weird if org tu selalu sedih.yess!
i feeling like wannt to cryy..uhuk!
be strong girl.
and now,i feeling like want to make my hearth happy.
bye.



0 comments:

Post a Comment